Kiemelt energiapiaci szakértőink

Szakértőink olyan független energiapiaci szakemberek, akik vezetőként vagy tanácsadóként komoly hazai és nemzetközi tapasztalatokkal és kitekintéssel bírnak földgáz- és a villamosenergia-piaci szabályozási, földgáz- és villamosenergia-kereskedelmi, ügyfélkezelési és hatékonysági projektek megtervezése és megvalósítása területén.


Bali Gábor (EnergIQ) - energiapiaci szakértő, földgázbeszerzési tanácsadó

Gázipari szakmérnök, gépészmérnök, pénzügyi szakértő. Kiemelt szakterülete a földgázkereskedelem és a földgázpiaci szabályozás. Több mint 12 évig dolgozott a DDGÁZ Zrt.-nél, ebből több mint 3 éven keresztül gázgazdasági igazgatóként irányította a társaság földgázkereskedelmét. 2007 óta dolgozik független energiapiaci tanácsadóként. Szakértőként földgázpiaci szabályozási kérdésekben számos tanulmányt és szabályozás-előkészítő anyagot készített a Magyar Energia Hivatal számára. Konferenciák rendszeres előadója gázgazdálkodás, gázkereskedelem témában.


Nagy Péter (NNCon) - energiapiaci szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó-tréner

Közgazdász, pszichológus, bejegyzett vezetési tanácsadó, tréner. Kiemelt szakterülete a szervezeti hatékonyság fejlesztése, az értékesítési és ügyfélkezelési funkciók optimalizálása és az energiapiaci szabályozás. Több mint 10 évig nemzetközi tanácsadó cégek (Arthur Andersen, KPMG, PricewaterhouseCoopers) kötelékében tevékenykedett. 2009 óta dolgozik független tanácsadóként. Részt vett a villamosenergia- és a földgázpiaci liberalizáció szabályozásának előkészítésében és azt követően számos iparági szereplő (pl. rendszerirányító, erőművek, kereskedők, szolgáltatók és fogyasztók) piacnyitásra való felkészülését támogatta.